Skoči na glavno vsebino
Select Page

V 1. a razredu smo v prvih dveh mesecih šole vsakodnevno spoznavali različne vrste črt, ki smo jih utrjevali tudi s štafetnimi igrami v naravi.  Spoznali smo prometna pravila in ustrezno vedenje v prometu. Izdelali smo svojo prometno pot, se na njej veliko igrali in ob tem utrjevali znanje o prometih znakih in pravilih.

V tem času nas je obiskala tudi jesen. Pozdravili smo jo s prepevanjem jesenskih pesmi in se v gozd podali s košaricami. Vanje smo nabirali darove jeseni. Kar nekaj plodov so otroci prinesli tudi iz domačega vrta in sadovnjaka. Izdelali smo denar, pripravili blagajne ter na hodniku, pred učilnico, postavili tržnico in se preizkusili kot prodajalci in kupci. Ogledali smo si tudi čist pravo Škofjeloško tržnico.

V mesecu oktobru smo obeležili Dan cerebralne paralize. Preizkusili smo se v štafetnih igrah z gibalnimi omejitvami in sestavljali sestavljanke na to temo. Pripravili smo darilo za učence 1. razreda sosednje šole OŠ JJ in jim ga predali. Tudi mi smo se razveselili senzornega spomina, ki so ga za nas izdelali oni.

Učiteljici Maja in Nina

(Skupno 203 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost