Skoči na glavno vsebino
Select Page

Na OŠ Ivana Groharja je v četrtek, 24. 11. 2022, potekala dobrodelna prireditev Za dva groša fantazije. Večnamenski prostor se je hitro napolnil do zadnjega kotička in trema nastopajočih se je stopnjevala. Voditelja Andraž in Filip sta preko JaBukovega ekrana snovala načrt za prireditev. Tako sta se domislila, da bosta na oder najprej povabila gospoda ravnatelja Marka Primožiča in župana Tineta Radinjo za uvodni pozdrav. Nato sta preko zabavnega dialoga na oder priklicala narodnozabavne Groharje s skladbo Na Golici, otroško folklorno skupino s spletom Abraham in Mlinček pod mentorstvom gospe Tine Žagar in otroški pevski zbor 1. in 2. razreda, njihova zborovodkinja je gospa Tatjana Jeram. Sledil je nastop šolskega benda s skladbo My favorite things, mladinski pevski zbor je ob spremljavi gostov odpel Time after time in See you again. Na vrsti sta bila še instrumentalni Duo učenca 9. C razreda Pavla Karlina in učitelja Gorazda Pintarja in pa otroški pevski zbor s pesmima Tri čebele in Hule, vse pod mentorstvom gospoda Gorazda Pintarja. Za konec sta si voditelja zaželela tako posebnih gostov, da bi obiskovalci pozabili na dobrote v telovadnici, -in uspelo je. Na oder so stopili Kvatropirci, presenečenje večera. Z ubranim petjem so poskrbeli za čudovit zaključek prireditve.

Po prireditvi smo se učenci, učitelji, starši in gostje sprehodili do naše telovadnice, kjer smo na Miklavževem sejmu lahko izbirali med najrazličnejšimi izdelki, ki so jih učenci izdelovali na tehniškem dnevu v prejšnjem tednu, in dobrotami, ki ste jih za prodajo pripravili starši. Posladkali smo se lahko s palačinkami in vaflji. Vsak je našel nekaj zase.

Zahvaljujemo se vam za obisk in vaš prostovoljni prispevek, skupaj smo zbrali 5628,69 evra in jih bomo namenili Šolskemu skladu za pomoč učencem iz socialno šibkih družin, organizacijo šol v naravi, taborov, dni dejavnosti in financiranju drugih stroškov ter nadstandardnega programa. Dobrodelni koncert sva s pomočjo učiteljev in učencev osnovala Maja Bajželj Plešec in Gorazd Pintar, za organizacijo Miklavževega sejma pa je poskrbela Barbara Juvančič.

Za obisk in prispevek se vsem iskreno zahvaljujemo.

Člani organizacijskega odbora,

Barbara Juvančič, Gorazd Pintar in Maja Bajželj Plešec.

Zapomni si, da majhna prijaznost ne obstaja. Vsako dobro dejanje ustvari spremembo, ki je brezmejna.

-Scott Adams

(Skupno 493 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost