Skoči na glavno vsebino
Select Page

V soboto, 11. 5. 2019, smo izvedli Dan šole. Staršem učencev od 1. do 4. razreda smo prvi dve uri odprli vrata naših učilnic, da so lahko opazovali kako poteka pouk, ki ga vodijo naše učiteljice razrednega pouka. Obiskalo nas je veliko staršev, ki so s tem  dokazali, da jih zanima kako poteka delo z njihovimi otroki.

Učenci od 5. do 9. razreda so se poskusili v vlogi učiteljev, saj so prvi dve uri oni vodili pouk posameznih predmetov. Na tak način so ugotovili, da je potrebno veliko priprav, da lahko izpelješ uro pouka in da moraš uro pripraviti zanimivo in aktivno, da se učenci ne dolgočasijo. Učitelji pa so tokrat uživali v vlogi učencev in priskočili na pomoč učencem-učiteljem, če je bilo potrebno.

Tretjo šolsko uro so si učenci ogledali muzikal Mamma Mia, v izvedbi učencev iz OŠ Ivana Tavčarja iz Gorenje vasi pod mentorstvom njihove učiteljice glasbene umetnosti Neže Erznožnik. S predstavo so navdušili naše učence, zaposlene in nekatere prisotne starše. Po zaključku muzikla so naši učenci zapeli še šolsko himno, katere avtorja sta naša učitelja Urška Ziherl in Gorazd Pintar.

Nato so učenci, ki so letos pripravili raziskovalne naloge in računalniške animacije in z njimi že posegli po najvišjih mestih na državnem tekmovanju, predstavili svoje izdelke staršem, sošolcem in učiteljem, ter odgovarjali na njihova vprašanja. Mentorica učencem je naša učiteljica Majda Šubic.

no images were found

(Skupno 618 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost