Skoči na glavno vsebino
Select Page

V soboto, 7. 4. 2018, smo praznovali Dan šole, ki smo ga obeležili tako, da smo odprli vrata šole za starše naših učencev. Ogledali so si pouk v razredu svojega otroka in se udeležili še drugih dejavnosti, ki so potekale tekom dopoldneva. Veseli smo bili številnega obiska staršev, še posebej od 1. do 6. razreda, v zadnjih triadi pa je bilo staršev malo.

Prikazali smo jim zelo različne in pestre ure pouka, z različnimi  metodami dela in načini poučevanja, ki jih uporabljamo pri našem delu. Še posebej smo izpostavi angleščino v prvem razredu, kot neobvezni izbirni predmet, ter kot obvezni predmet v drugem in tretjem razredu, saj je to novost, ki je bila uvedna nekaj let nazaj. Prav tako so si starši lahko ogledali uspešen projekt Gozdoljub, ki ga letos izvajamo v 1. razredu.

Po prvih dveh urah pa so učenci in učenke s svojima mentoricama predstavili še raziskovalne naloge s katerimi smo letos sodelovali na gorenjskem srečanju mladih raziskovalcev. Nato smo odprli še razstavo fotografij o Plečnikovih delih skozi objektiv našega učitelja Janeza Beguš, ki so nastale kot podpora raziskovalne naloge, ki jo je pripravljala naša učenka.

Druženje s starši smo zaključili še s tekmami v odbojki med ekipami staršev, učencev in učiteljev šole.

Dan odprtih vrat je prav tako potekal na podružničnih šolah. Na PŠ Bukovica so ga zaključili še s prireditvijo Pozdrav pomladi.

Na ta dan je izšla tudi nova številka šolskega glasila Macesni, ki si so jo lahko starši ogledali in izbrali.

no images were found

 

 

(Skupno 300 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost