Skoči na glavno vsebino
Select Page

Tehnika in tehnologija

Še zadnja navodila, preden se selimo v spletne učilnice. Ker je ta teden  urnik B, veljajo navodila za skupine B. Tudi za vas ena izometrična projekcija, ker vem, da vam je to easy. Glede na to, da imate pomoč, verjamem, da ne bo pretežko.

Tit8r_risanje2

Učni list bo tudi že v spletni učilnici v mapi risanje. Učne liste oddajate v spletni učilnici v svoj razred, v ustrezno mapo.

Upam, da ste zdravi in da se imate dobro. Ali že kaj pogrešate šolo?

Janez Beguš

 

OBVESTILO ZA VSE 8. RAZREDE

Kot ste bili obveščeni, bo od srede, 1. 4. 2020 delo potekalo v spletnih učilnicah. Da boste lahko dostopali do TIT, vam pošiljam ključ za vstop:

Ključ je: JBTIT8

V torek še dobite navodila po starem sistemu, od srede naprej pa v spletnih učilnicah – ta teden je urnik B.

Upam, da ste se čez vikend odpočili. Tu je nov teden in novi izzivi. Izometrična projekcija je kar zahteven izziv, za to ne bo škodilo malo ponavljanja. Navodila imate na učnem listu. Vesel bom, če se mi kaj oglasite in mi risbo pošljete na e-mail in dodate kakšen komentar. Upam, da se kmalu vidimo.

Tit8r_risanje2

Lep teden vam želim.

 

Vidim, da že težko čakate delo. Za začetek malo risanja – ponovitev kotiranja (učni list). Risbo lahko narišete tudi v zvezek ali na list (riši v merilu 1:2), izmerite potrebne mere (lahko jih zaokrožite, da bo lažje) in risbo kotirajte. Učne liste boste prinesli v šolo. Lahko pa mi pošljete tudi po e-mailu kjer dobite tudi ostale informacije:

janez.begus@os-igroharja.si

Vem, da imate že precej dela, za to upam, da ne bo pretežko. Predvsem pa ostanite zdravi.

Tit8r_risanje1

učitelj Janez

(Skupno 548 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost