Skoči na glavno vsebino
Select Page

5. dan, petek 17. 9. 2021

Podelili smo nagrade, se sprehodili skoraj do Strunjana in se po kosilu odpeljali domov.

no images were found

4. dan, četrtek 16. 9. 2021

Danes smo preživeli dan malo drugače. Žal je v akvariju fotografirati prepovedano. Vse ostalo pa v videotu:

3. dan, sreda 15. 9. 2021

Po gimnastiki smo imeli zajtrk. Všeč mi je, da imamo za zajtrk kar hočemo. Po zajtrku smo imeli pouk, po pouku pa plavanje. Imeli smo tudi plavalni maraton. Po kosilu smo spet šli plavat. Bilo je zelo soparno. Po plavanju smo imeli pouk biologije. Bilo je zabavno in prehitro je minilo. Tudi glasbeni večer je bil zabaven a prekratek.
Zoja

Danes smo plavali kar dvakrat. V dopoldanskem času smo imeli vzdržljivostno tekmovanje v plavanju – maraton. Preplavali smo skoraj tristo metrov v najljubši tehniki. Popoldne pa smo se pomerili v hitrostnem plavanju na le nekaj deset metrov.

Po večerji smo imeli animacijo v vseh kulturnih oblikah. Plesali smo na znano glasbo, peli smo karaoke na slovenske pesmi in se šli skupne igre v krogu. S seboj imamo tudi nekaj pogumnih učencev, ki so zabavali ostale ob petju domačih in tujih pesmi. Jutri nadaljujemo z zaključnim večerom!

no images were found

2. dan, torek 14. 9. 2021

Današnji dan smo začeli z odhodom v Piran in v Sečoveljske soline. Tja smo se odpravili z ladjico po imenu Solinarka. V solinah smo si ogledali film o pridelavi soli in solne bazene. Po ogledu solin smo si ogledali tudi Piran podnevi in se okrepčali s sladoledom.

Piran poleg kulturnih zanimivosti ponuja tudi obilico možnosti za nakup spominkov. Kakšnega smo kupili tudi mi. Dan je bil vroč, zato smo si popoldne že zelo želeli osvežitve v morju, ki pa nas je presenetilo s klobučnjaki.

Kljub šoli v naravi smo še vedno imeli pouk in obvezne športne igre. Večer smo si popestrili s spoznavnim večerom in socialnimi igrami. Želimo vam lahko noč!

no images were found

 

1. dan, ponedeljek 13. 9. 2021

Po odhodu izpred šole smo se ustavili v Luki Koper, kjer smo si ogledali luko in se poučili o različnih terminalih in tovorih.

Odpravili smo se naprej proti Fiesi, kjer smo ob 12. uri prispeli v dom. Po razporeditvi po sobah in kosilu smo odšli na plavanje, kjer smo preizkusili temperaturo morja. Morje je prijetno sveže in še vedno slano.

Čas na plaži je zelo hitro minil in že smo bili na različnih športnih aktivnostih. Streljali smo z lokom, metali pikado, se podali na orientacijo, tekmovali v suhem slalomu in balinčkali ter igrali namizni tenis. Po dobri večerji smo se odpravili na nočni pohod proti Piranu. Tam smo si privoščili sladoled.

Po napornem dnevu smo si zaslužili sladek spanec.

no images were found

(Skupno 1.434 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost