Skoči na glavno vsebino
Select Page

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Brezskrbni počitniški dnevi se počasi iztekajo. Novo šolsko leto se bo pričelo v četrtek, 1. septembra 2022.

V šolo lahko vstopajo le zdrave osebe. Zaradi korona virusa moramo upoštevati Navodila za ravnanje ob sumu ali potrjenem primeru za VIZ  in Priporočila higienskih in organizacijskih ukrepov v vzgoji in izobraževanju .

Sprejem za učence prvega razreda na matični šoli bo ob 8.45 v večnamenskem prostoru. Na sprejem pridite z vašim otrokom 10 minut prej. Pripravili smo kratek kulturni program. Po zaključku programa bomo staršem posredovali informacije pomembne ob začetku šolanja.

Sprejem prvošolcev na Tadeusz Sadowski Bukovica bo ob 10.15, PŠ Bukovščica 10.40, na PŠ Sv. Lenart ob 11.10. Učenci od 2. do 5. razreda na podružnicah bodo pričeli s poukom 1. šolsko uro. Več informacij boste dobili na spletnih straneh podružnic.

Pouk za učence od 2. do 9. razreda na matični šoli se bo pričel ob 8.20. Šolska vrata bomo odprli ob 8.00.

Učenci od 2. do 4. razreda vstopajo skozi garderobo razredne stopnje po naslednji časovnici: 2. razred ob 8.05, 3. razred ob 8.10, 4. razred ob 8.15. Razredničarke vas bodo počakale pred vhodom v šolo na razredni stopnji.

Učenci od 5. do 9. razreda boste vstopali skozi garderobo predmetne stopnje po naslednji časovnici: 5. in 6. razred ob 8.00, 7. razred ob 8.05, 8. razred ob 8.15 in 9. razred ob 8.15. Razredniki vas bodo sprejeli pred šolo. Seznam razrednikov in sorazrednikov je objavljen tudi na glavnih vhodnih vratih šole.

Prvi dve uri bosta razredni uri, nato pa pouk po urniku, učenci od 2. do 5. razreda do 11.50 (4 ure), učenci od 6. do 9. razreda pa do 12.40 (5 ur). Že prvi dan s seboj prinesite vse potrebne šolske potrebščine.

Urnik pouka za prvi šolski dan: Urnik od 2. do 9. razreda

Za učence podružničnih šol bo urnik objavljen na spletni strani podružničnih šol.

Urnik je objavljen tudi na vhodnih vratih šole.

Jutranje varstvo prvi šolski dan ne bo organizirano.

Za učence vozače, ki se pripeljete s kombijem bo organizirano jutranje varstvo v večnamenskem prostoru šole od 7.10 dalje.

Podaljšano bivanje

Za učence od 2. do 5. razreda, ki ste se prijavili za podaljšano bivanje, bo le to organizirano takoj po pouku do 16.00. Starše prosimo, da se pogovorite z otrokom, do kdaj bo prvi dan ostal v podaljšanem bivanju. Učencem to zapišete v beležko.

Po zaključku pouka ali podaljšanega bivanja starši ne vstopate v šolo, ampak počakate svojega otroka pred šolo.

Prehrana

Malica bo organizirana že prvi dan za vse učence, kosilo pa bo za učence v podaljšanem bivanju in ostale učence, ki se bodo ta dan prijavili na kosilo do 9.00. Prijave bo pobiral kuhar.

Šolski prevoz

Avtobusi in kombiji pripeljejo v šolo po voznem redu druge vožnje, ki je objavljen na spletni strani šole in oglasni deski pred šolo. Po zaključenem pouku pa odpeljejo ob 12.50.

Objavljamo vozni red za prvi šolski dan.

Za prevoz s šolskim avtobusom otroci potrebujejo vozne karte, ki jih izda Arriva d. o. o. in jo posameznik uporablja do zaključka šolanja na OŠ Ivana Groharja. V primeru, da otrok vozno karto izgubi, morate starši naročiti novo na avtobusni postaji Škofja Loka.

Za učence, ki se bodo v šolskem letu 2022/2023 s šolskim avtobusom vozili prvič, bomo vozne karte naročili na šoli in jih bodo dobili v prvem tednu pouka. S prevoznikom je dogovorjeno, da se do izdelave vozne karte, učenci vozijo brez njih.

DELAVCI ŠOLE VAM ŽELIMO USPEŠEN IN ČIM BOLJ PRIJETEN ZAČETEK NOVEGA ŠOLSKEGA LETA.

Marko Primožič, ravnatelj

(Skupno 1.344 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost