Skoči na glavno vsebino
Select Page
Na obisku “pri pandah”

Na obisku “pri pandah”

Ne, nismo še obiskali živalskega vrta. S tem prispevkom vas vabimo k pandam, to je med učence 1.b, ki se imenujemo pande. Dobrodošli med nami. Vas zanima, kaj se dogaja v našem razredu? Zelo veliko nas je, bi se začudili, če bi nas videli v živo. In smo zato tudi...

Šolsko Cankarjevo tekmovanje

V torek, 9. 11. 2021, je potekalo šolsko Cankarjevo tekmovanje. Udeležilo se ga je 9 učencev iz 6. razreda, 5 učencev iz 7. razreda,8 učencev iz 8. razreda in 16 učencev iz 9. razreda. Njihovi mentorici sta bili: Sanja Podgornik za 6. in 7. razred ter Jana Kos za 8....

Tehniški dan – Izdelek za Miklavžev sejem

V petek, 19. 11. 2021, so učenci matične šole in podružničnih šol ustvarjali različne izdelke, ki nas bodo razveseljevali v bližajočih prazničnih dneh. Učenci so bili zelo ustvarjalni in so pripravili lične voščilnice, svečnike, obeske, snežne krogle, piškote in še...
Peka Loških kruhkov – TVZ

Peka Loških kruhkov – TVZ

Pri predmetu Turistična vzgoja smo imeli prejšnji teden delavnico  – peko Loških kruhkov. Pri nas jo je kot maturitetno nalogo izvedla naša bivša učenka Mirela. Bilo je res zanimivo in dišeče. Najprej nam je malo razložila o sami zgodovini in posebnostih tega...
Obisk Škofjeloškega gradu – TVZ

Obisk Škofjeloškega gradu – TVZ

S predmetom Turistična vzgoja smo obiskali Škofjeloški grad in Loški muzej in s pomočjo vodičk Simone in Glorije spoznali, kakšne so naloge in delovanje te ustanove. Spoznali smo, kdo vse je zaposlen na gradu, kakšno je njihovo delo, si ogledali grajsko dnevno sobo,...
Ustvarjanje v jutranjem varstvu

Ustvarjanje v jutranjem varstvu

Tudi v letošnjem šolskem letu nekaj časa v jutranjem varstvu namenimo ustvarjalnosti. Z učenci se radi lotimo origamija. Origami je tehnika zgibanja papirja japonskega izvora, katere namen je oblikovati različne papirnate skulpture brez uporabe škarij, lepil in drugih...
Tradicionalni slovenski zajtrk

Tradicionalni slovenski zajtrk

TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK  –  19. 11. 2021 Vsako leto tretji petek v mesecu novembru obeležujemo dan slovenske hrane, katerega osrednji dogodek je projekt Tradicionalni slovenski zajtrk. Projekt prinaša dve osnovni sporočili: poudarja pomen rednega...

Tradicionalni slovenski zajtrk in tehniški dan

V petek, 19. 11. 2021, bomo izvedli tehniški dan, ki se bo pričel ob 8.20 zaključil pa ob 12.40. Vsi učenci matične šole in podružnic bodo tekom dopoldneva izdelovali izdelke za Miklavžev sejem. Jutranje varstvo in podaljšano bivanje bosta potekala kot običajno....

Orodna vrstica za dostopnost