Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši, učenke in učenci!

Brezskrbni počitniški dnevi se počasi iztekajo in novo šolsko leto že trka na šolska vrata. Za lažji začetek vam posredujemo nekaj informacij.

Novo šolsko leto se bo pričelo v sredo, 1. septembra 2021, po urniku, ki bo objavljen na spletni šole v ponedeljek, 30. 8. 2021.

Sprejem učencev 1. razreda na matični šoli v Podlubniku bo ob 9.00, učenci od 2. do 9. razreda s poukom pričnejo ob 8.20.

Sprejem prvošolcev na PŠ Tadeusz Sadowski Bukovica bo ob 10.00, na PŠ Sv. Lenart ob 11.00.

Tudi letos bomo morali upoštevati navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (v nadaljevanju NIJZ). Protokole ravnanja za zmanjšanje tveganja in širjenja okužb bodo objavljena kasneje.

Jutranjega varstva ta dan ne organiziramo.

V šolo samo zdravi učenci in učenke!

Tudi za to šolsko leto velja osnovno izhodišče, da lahko prihajajo v šolo SAMO ZDRAVE OSEBE (učenci, zaposleni, obiskovalci). Prosimo vas, da se starši tega dosledno držite in pokažete svojo odgovornost do otrok, sebe, sorodnikov ter tudi do vseh učencev in učenk ter zaposlenih, ki vstopamo v vzgojno-izobraževalni proces.

Seznami učencev po oddelkih ne bodo objavljeni na oglasni deski v večnamenskem prostoru šole. Čeprav bi bile objave na spletu ali kje drugje lažje, se zavedamo, da tega zaradi varstva osebnih podatkov ne moremo storiti. Prav tako informacij o razporeditvi učencev po oddelkih ne moremo dajati po telefonu.

Šestošolci bodo dobili pisna obvestila razrednikov kjer bo razvidno v kateri oddelek so razporejeni.

Objavljamo pa seznam razrednikov in sorazrednikovpo posameznih oddelkih. Učenci letošnjega 1., 2., 3., 4., 6., 7. in 8. razreda bodo ostali praviloma v istih oddelkih kot leto prej, le razred višje.

Za prevoz s šolskim avtobusom učenci potrebujejo vozne karte, ki jih izda Arriva Alpetour d. o. o. in jo posameznik uporablja do zaključka šolanja na OŠ Ivana Groharja. V primeru, da otrok vozno karto izgubi, morate starši naročiti novo na avtobusni postaji Škofja Loka.

Za učence, ki se bodo v šolskem letu 2021/2022 s šolskim avtobusom vozili prvič, bomo vozne karte naročili na šoli in jih bodo dobili v prvem tednu pouka. S prevoznikom je dogovorjeno, da se do izdelave vozne karte, učenci vozijo brez njih.

Vsa ostala obvestila o pričetku pouka in organizaciji prvega šolskega dne bodo objavljena v naslednjih dneh na spletni strani šole.

Delavci šole vam želimo uspešen in čim bolj prijeten začetek novega šolskega leta.

Marko Primožič, ravnatelj

(Skupno 1.304 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost