Skoči na glavno vsebino
Select Page

Domovinska in državljanska kultura in etika

PREHOD POUKA NA DALJAVO V SPLETNE UČILNICE

PAZI!
Ta teden, uradno v SREDO, 1. 4., se bo naše delo preselilo v spletne učilnice. Ključ za DKE  so vaši starši dobili že prvi teden preko eAs v moji pošti. Ker imajo nekateri razredi DKE tudi v ponedeljek in torek, so trenutno navodila še na obeh kanalih.
Vse dobro in ostanite zdravi. Barbara Trdina
PONEDELJEK IN TOREK,  (klikni) Navodilo za delo 7. razred

 


2. TEDEN POUKA NA DALJAVO 23. 3 – 27. 3. 2020

7.a – ponedeljek, 7.b – torek in 7. c v četrtek

2_TEDEN_DKE_navodilo

Dodajam še (klikni) Navodilo za e_ucnenik Jaz midva, mi 7. Po navodilih si naloži učbenik za DKE  z nalovom JAZ, MIDVA, MI 7, ker ga bomo rabili za delo.


Teden od 16. 3. do 20.3.

7.a – ponedeljek, 7.b – torek in 7. c v četrtek

Pozdravljeni.

Ta teden bomo malo ponovili stvari, ki smo jih do sedaj obravnavali. Ker nimate učbenikov bomo stvari prilagodili danim možnostim.

Želim, da se malo poigrate na kvizu, katerega link vam prilagam na povezavi: https://interaktivne-vaje.si/dke/dke_gradiva/dke_1_novo/dke_1_hot/dke_1_novo.htm

Na koncu lahko preverite vaše napake. Vaša naloga pa je tudi, da v zvezek napišete naslov KVIZ in naslov kviza, ter potem napišete nove pojme in njihov pomen. Vse te pojme moramo osvojiti.

Če je potrebna še kakšna razlaga si lahko pomagaš s Slovarjem slovenskega knjižnega jezika (SSKJ) na povezavi https://fran.si/iskanje?FilteredDictionaryIds=130&View=1&Query=*

Ostanite zdravi. Če je kakšno vprašanje sem vam na razpolago na šolskem mejlu Barbara.trdina@os-igroharja-si

.

 

 

 

(Skupno 1.513 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost