Select Page

V soboto, 7. 4. 2018, smo praznovali Dan šole, ki smo ga obeležili tako, da smo odprli vrata šole za starše naših učencev. Ogledali so si pouk v razredu svojega otroka in se udeležili še drugih dejavnosti, ki so potekale tekom dopoldneva. Veseli smo bili številnega obiska staršev, še posebej od 1. do 6. razreda, v zadnjih triadi pa je bilo staršev malo.

Prikazali smo jim zelo različne in pestre ure pouka, z različnimi  metodami dela in načini poučevanja, ki jih uporabljamo pri našem delu. Še posebej smo izpostavi angleščino v prvem razredu, kot neobvezni izbirni predmet, ter kot obvezni predmet v drugem in tretjem razredu, saj je to novost, ki je bila uvedna nekaj let nazaj. Prav tako so si starši lahko ogledali uspešen projekt Gozdoljub, ki ga letos izvajamo v 1. razredu.

Po prvih dveh urah pa so učenci in učenke s svojima mentoricama predstavili še raziskovalne naloge s katerimi smo letos sodelovali na gorenjskem srečanju mladih raziskovalcev. Nato smo odprli še razstavo fotografij o Plečnikovih delih skozi objektiv našega učitelja Janeza Beguš, ki so nastale kot podpora raziskovalne naloge, ki jo je pripravljala naša učenka.

Druženje s starši smo zaključili še s tekmami v odbojki med ekipami staršev, učencev in učiteljev šole.

Dan odprtih vrat je prav tako potekal na podružničnih šolah. Na PŠ Bukovica so ga zaključili še s prireditvijo Pozdrav pomladi.

Na ta dan je izšla tudi nova številka šolskega glasila Macesni, ki si so jo lahko starši ogledali in izbrali.

 

 

(Skupno 242 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost